Eldöntötte hogy végleg leteszi a cigarettát?

Segítek Önnek leszokni a dohányzásról 3 egyszerű lépésben!

Első lépésként töltse ki az ingyenes nikotinfüggőségi tesztet kevesebb, mint 1 perc alatt!

 • Az első lépés a leszokás útján
 • Valós képet kap függősége mértékéről
 • Segítség a megfelelő kezelési program kiválasztásához

Kérem adja meg nevét és e-mail címét, hogy az eredményt e-mailben is elküldhessem önnek!

"Dr. Zsiga Zsolt vagyok, évek óta segítek pácienseimnek a leszokásban 3 lépéses leszoktató programommal. Több ezer ügyfelem sikeresen letette káros szenvedélyét, így bátran mondhatom, az egyik legtapasztaltabb szakember vagyok az országban. Ha Ön is meghozta a döntést, hogy leteszi a cigit, bátran kérje segítségem, együtt sikerülni fog!"

Miért érdemes elvégeznie a tesztet?

"A 3 lépésből álló dohányzás leszoktató programom első lépése, hogy megállapítom egy kérdőív segítségével nikotinfüggőségét. Ez a lépés nélkülözhetetlen, hogy valós képet kapjunk káros szenvedélyének mértékéről, valamint hogy az Ön igényeinek megfelelő kezelési programot tudjam ajánlani."

Ha kíváncsi nikotinfüggőségének mértékére, nincs más dolga, mint elindítania a tesztet, melynek kitöltése nem több 1 percnél!

vélemények

Szia Zsolt! Kértél egy visszajelzést 1 hét után, hát el kell mondanom, az első 2 nap nehéz volt, de a 3-4. naptól kezdve egyre kevésbé hiányzik a cigi. Egyszer sem gyújtottam rá! 🙂 Köszönöm a segítséged mégegyszer, Ádám
ferfi
P. Ádám
Kedves Doktor úr, bár nagyon szkeptikus voltam, úgy néz ki ez a módszer végre bevált. Október 24-én voltam Önnél, azóta bár sokszor hiányzik a mozdulat, még nem gyújtottam rá, ennek lassan 3 hete. Üdv, Csilla
no
N. Csilla
Üdv, hát minden úgy volt, ahogy mondta. A cseppeket még használom, illetve megiszok egy pohár vizet, mikor rámjön a cigizhetnék. De ez egyre ritkább, és most végre nem voltak elvonási tünetek, mint a másik kezelés után, amiről meséltem. Nagyon köszönöm a segítségét! Vera
no
J. Veronika

Gratulálok, Ön megtette az első lépést ahhoz, hogy végleg felhagyjon a dohányzással!

A következő lépés, hogy kiválassza az Ön számára legmegfelelőbb kezelési csomagot. Ismétlésképpen elevenítsük fel, hogyan is néz ki a 3 lépéses leszoktató program:

Fagerström nikotinfüggőségi teszt értékelése

3 lépéses leszoktató program

Ha ezt olvassa, Ön már kitöltötte az ingyenes nikotinfüggőségi tesztet, így tisztában van függősége mértékével. Ha mégis szükséges felelevenítenie, nézze meg az e-mailben kapott pontszámát és vesse össze a táblázat értékeivel.

Az adott személy számára legmegfelelőbb hatóanyagokat kilistázzuk, mely akupunktúrás pontok elektromos vizsgálatának segítségével történik. Körülbelül 700 hatóanyag kerül kiválasztásra, melyek segítségével a leghatékonyabb kezelést biztosítjuk a dohányzás leszoktató programunk során.

 

Az állapotfelmérés során kiválasztott hatóanyagok rezgésszámát a biorezonanciás készülék segítségével a leszokni vágyó személy testébe sugározzuk, mely a kezelés típusától függően 10-40 percet vehet igénybe.

TIPP: tapasztalataink szerint a leszokás hatákonysága nagyban függ a kezelés időtartamától. 

MSAS Professional Biorezonancia

Az általam alkalmazott legmodernebb MSAS Professional Biorezonanciás kezelés magába foglalja a 2. és 3. pontot, azaz elvégzek Önnek egy állapotfelmérést, mely alapján megtörténik maga a kezelés. Az eljárás Budapesten, a belvárosban található rendelőmben történik, melyre az ezen oldalon található előregisztrációs űrlappal tud jelentkezni.

Miért az MSAS Professional Biorezonancia?

90% hatásfok

A készülék hatásfoka nagyságrendekkel meghaladja a régebbi, csikket igénylő biorezonanciás gépekét.

Egész szervezet bemérése

Nem a fél cigaretta hullámainak bemérése útján kezel, hanem az egész szervezet bemérésre kerül akupunktúrás pontok elektromos vizsgálata által. Az adott személy számára a legoptimálisabb eredményt adja a dohányzás leszokásra nézve.

Személyre szabott

Az egyetlen készülék, mely a páciens egyedi igényeinek megfelelő rezgéshullámokkal kezel.

Fájdalommentes

A biorezonanciás készülékkel történő eljárás teljes mértékben fájdalommentes.

Megszűnnek az elvonási Tünetek

A kezelés után elmaradnak a nem kívánatos elvonási tünetek, azonban szükség lesz az akaraterőnkre is, főképp kávézás során vagy ébredés után, hiszen a rossz szokás eleinte megmaradhat.

Nincs mellékhatása

Az eljárásnak nincs semmilyen mellékhatása, gyógyszer szedése mellett is bátran alkalmazható.

Ahol találkozhatott velünk

Egészségügyi előnyök a leszokás után

 • egészségi állapota folyamatosan javul
 • nem zavarja a környezetében élőket
 • megszűnik a kellemetlen dohányos szag
 • csökken a dohányos köhögés
 • megnő fizikai teljesítőképessége
 • több ideje lesz és pénzt spórol

Kezelési csomagok leírása és árai

L

kezelési csomag
HUF 10000
 • 20 perces állapotfelmérés
 • 10 perces biorezonanciás kezelés
 • 60% körüli hatásfok
Enyhe

XL

kezelési csomag
HUF 15000
 • 20 perces állapotfelmérés
 • 20 perces biorezonanciás kezelés
 • 75% körüli hatásfok
Közepes

XXL

kezelési csomag
HUF 25000
 • 20 perces állapotfelmérés
 • 40 perces biorezonanciás kezelés
 • 90% körüli hatásfok
Erős

további kérhető extrák

Amennyiben úgy gondolja, szeretné egyik vagy másik kérhető extrát is a kezelés során, van egy kihagyhatatlan ajánlatom az Ön számára!

Bónusz ajánlat

Több, mint 70% kedvezmény az extrákra
HUF18000
HUF 5000 egyedi ajánlat
 • HIO emlékeztető oldat
 • Súlykontroll
 • Méregtelenítés
 • Stresszoldás
KEDVEZMÉNY

Ha az összes extrát szeretné megkapni a kezelés során, egy visszautasíthatatlan ajánlatom van az Ön számára. Amennyiben az előregisztrációs űrlapon jelentkezik be hozzám, megkapja mind a négy extrát 18.000 HUF helyett mindösszesen 5000 HUF-ért. Ne feledje, ez az ajánlat kizárólag akkor érvényes, ha kéri a "bónusz ajánlatot" az űrlapon. Amennyiben Ön erősen függő dohányos és az XXL kezelésre valamint összes extrára szüksége van, akkor sem fog többet költeni a kezelésre, mint amennyit egy átlag magyar dohányos havonta költ cigarettára!

Szokjon le ön is a dohányzásról egyszer és mindenkorra!

Amennyiben szeretné kérni személyes segítségem, töltse ki az alábbi űrlapot és jelentkezzen be hozzám, együtt sikerülni fog!

Közelezettségmentes előregisztráció - telefonos tájékoztatáshoz

a fizetés a kezelés helyszínén, készpénzben történik. Az űrlap kitöltése után E-Mailben megkapja elérhetőségem, így Ön is elérhet engem a megadott időpontokban.

Gyakran ismételt kérdések

Valóban vannak "olcsóbb" biorezonanciás eljárások is a piacon, de jó ha tisztában van vele, hogy a gépek hatékonyságában nagy eltérések lehetnek. A régebbi dohányzás leszoktató programok a kezelés során csupán nikotinos rezgéshullámokat visznek a szervezetbe, még nálunk a teljes szervezet bemérése után történik meg a kezelés, jócskán meghaladva a "csikkes módszerrel" történő kezelések hatásfokát! A 40 perces XXL kezelés után a leszokási arány megközelítőleg 90%!

A 3 lépéses leszoktató módszer egyik alappillére, hogy megállapítjuk a nikotinfüggőségi szintjét. Ez alapján tudunk személyre szabottan kezelési csomagot javasolni Önnek. Természetesen kiválaszthatja az Önnek szimpatikus csomagot enélkül is, sokan "biztosra" mennek és a 40 perces kezelést kérik akkor is, ha függőségi szintjük nem indokolná. Én azonban azt javaslom, mindenképp töltse ki a tesztet!

A választható extrák közül a legtöbben a HIO emlékeztető oldaltot és a stresszoldást kérik, mivel ezek sokat segítenek a leszokás utáni első időszak átvészelésében. A méregtelenítés segít a szervezet tisztulásában, a súlykontroll pedig csökkenti a leszokás után gyakran előforduló fokozott étvágy kialakulását. Mivel jelenleg a 4 extrát határozatlan ideig 18.000 HUF helyett csupán 5000 HUF-ért tudja megrendelni, mindenképp érdemes elgondolkozni és az előregisztrációs űrlapon jelezni, amennyiben élni szeretne az akcióval.

 

A kezelés után a páciensek többsége enyhe fáradékonyságról számol be, illetve arról, hogy nem kívánják a cigarettát. Tudnia kell, hogy minél hosszabb a besugárzás időtartama, annál kevesebb esély van az elvonási tünetek megjelenésére. Amennyiben mégis jelentkeznének, nagy segítségére lehet a HIO emlékeztető oldat az első néhány napban.

Mivel több orvosi területen is tevékenykedem, így nem mindig vagyok megtalálható a belvárosi rendelőmben, ezért előzetes egyeztetés szükséges. Az előregisztrációs űrlap kitöltése számomra jelzésértékű, hogy komolyan gondolja a leszokást. Miután ez megtörtént, Ön is megkapja emailben az elérhetőségem, így bátran kereshet Ön is a megadott időpontokban, de én is hívni fogom az Ön által megadott napszakban.